Mediteren

Wat voor beeld heb jij bij mediteren? Hoort dat bij zweverige types of bij mensen die toch niets anders te doen hebben. Of bij monniken die hoog op een berg niets zitten te doen? Uiteraard hoort dit beeld ook bij mediteren. Dat ga ik dan niet ontkennen. Maar de meeste mensen die een stukje rust in meditatie hebben gevonden zijn zoals jij en ik. Gewone mensen dus. Ongeveer 10% van de Nederlandse bevolking mediteert regelmatig. Ze gaan er 2 keer per maand bewust voor zitten. Meditatie is een onderdeel van de mindfulness training. Maar ook als je geen mindfulness training hebt gevolgd kan meditatie een aangename routine in jouw leven gaan worden. Net zoals bv: douchen, een goed boek lezen of sporten. Kies je voor een leven met meditatie? Dan kies je voor aandacht en een stukje rust en ontspanning.

5 MEDITATIE AVONDEN:
Vanaf maandagavond 9 april kun je weer in een klein groepje komen mediteren in mijn praktijkruimte in Wormer. De avonden duren in totaal ongeveer 5 kwartier. Dit is inclusief na afloop van de meditaties een kopje thee. Uiteraard begeleid ik de meditaties. Wat jij hoeft te doen, is alleen maar genieten.
De kosten zijn per avond €10,- Koop je een 5 avondenkaart dan betaal je €39,- in één keer.
Tijd: 19.00u - 20.15u. Je bent welkom vanaf 18.45u.
Data's: 9, 16, 23 en 30 april en 14 mei.

Wil je met een "eigen" groepje (minimaal 3 en maximaal 5 personen) 5x komen mediteren is dat mogelijk.
Samen kijken naar een ochtend of middag welke jullie het beste uitkomt. Bel gerust voor meer informatie.

KLAVERTJE 4 MINI MEDITATIE/MINDFULNESS CURSUS OVER GELUK OP ZATERDAG 3 EN 10 MAART.
2 zaterdagochtenden gaan we aan de gang met het onderwerp Geluk. Als we ons gelukkig voelen willen we dit gevoel niet meer loslaten. Het voelt namelijk heel prettig. Waar geluk is, is ook lijden. Als er iets in jouw leven gebeurd wat zeer onprettig is, bv; ziekte, overlijden of ontslag op je werk, dan is het geluk ver te zoeken. Maar is dat werkelijk zo? 
Tijdens deze mini cursus van 2 ochtenden van ongeveer 2 uur maken we kennis met Geluk.
Er is plaats voor maximaal 5 personen.
Kosten p.p.s: €45,-
Tijd:                09:30u tot 11:30u. Het kan iets uitlopen.
Locatie:         De Lely 19 in Wormer.
Alle rechten voorbehouden - copyright 2016
 Massage en Healingpraktijk De Lila Lotus
De Lely 19 1531 RE Wormer
Letstart Logo