Mediteren

Wat voor beeld heb jij bij mediteren? Hoort dat bij zweverige types of bij mensen die toch niets anders te doen hebben. Of bij monniken die hoog op een berg niets zitten te doen? Uiteraard hoort dit beeld ook bij mediteren. Dat ga ik dan niet ontkennen. Maar de meeste mensen die een stukje rust in meditatie hebben gevonden zijn zoals jij en ik. Gewone mensen dus. Ongeveer 10% van de Nederlandse bevolking mediteert regelmatig. Ze gaan er 2 keer per maand bewust voor zitten. Meditatie is een onderdeel van de mindfulness training. Maar ook als je geen mindfulness training hebt gevolgd kan meditatie een aangename routine in jouw leven gaan worden. Net zoals bv: douchen, een goed boek lezen of sporten. Op woensdagavond 31 juli,.in mijn praktijk in Wormer van 19:00u tot 20:30u. De kosten zijn €7,- per keer. Opgave vooraf is gewenst, dit i.v.m. de beschikbare ruimte. In september 2019 gaan we weer verder met de maandelijkse meditatie avonden.

Je kunt ook met z'n tweeën komen mediteren op een dag en tijdstip dat jou het beste uitkomt. Je betaald voor anderhalf uur slechts €35,- Neem gerust contact op voor meer informatie.

Momenteel ben ik druk bezig met de voorbereiding voor een meditatie training. Deze gaat het najaar van start. Om een tipje van de sluier op te lichten; er komen verschillende onderwerpen aan de orde. Je kunt hierbij denken aan; waarom overkomt mij zo vaak hetzelfde, hoe kan het toch dat ik steeds maar dezelfde gedachtes heb die mij belemmeren. En nog veel meer. Het is een relaxte training, met korte opdrachten, een stukje humor, en vooral ook een stuk inzicht. Dat is de kracht van meditatie!
Alle rechten voorbehouden - copyright 2016
Ma Massage en Healingpraktijk De Lila Lotus
De Lely 19 1531 RE Wormer
Letstart Logo