Healing:

Wat betekent Healing?
‘Healing ’ betekent in het Nederlands ‘genezing’ of ‘heel worden’. Letterlijk genomen is iedere vorm van zorg die door de ene aan de andere mens wordt verleend een vorm van healing.

In en om ons lichaam stroomt energie. Je kunt deze energiestroom bewust ervaren, hoewel je het vaak niet concreet kunt waarnemen. Soms ervaar je; ik heb niet zo veel energie, ik ben futloos vandaag. Of juist andersom, ik voel mij energiek, ik bruis van de energie.

Als de energie niet vrij kan stromen, zit je minder goed in je vel en kun je zelfs ziek worden. Elke energieverstoring heeft zo zijn eigen verhaal. De oorzaken kunnen zijn: Vast geroeste patronen of denkbeelden, onverwerkte emoties, onverwerkte ervaringen, stress etc. Dit kan een negatieve uitwerking hebben op je gevoel van geluk, je relaties en je werk. Deze blokkades kunnen zich uiten in fysieke of emotionele klachten. Je voelt je dan niet prettig "in je vel". Vrijwel iedereen kent dit gevoel wel.

Healingsessie
Tijdens een healingsessie wordt de energiestroom gestimuleerd om weer te gaan stromen. Sommige mensen voelen dit ook daadwerkelijk. Bij een healing maakt de healer vanuit een neutrale positie op diep wezenlijk niveau contact met jouw energie en brengt je in verbinding met je eigen helend vermogen. Zelfs de meest sceptische, ervaren verbetering.

Een healing helpt je om je eigen levenskracht te laten stromen door je hele energiesysteem,
het helpt je om in goede verbinding te zijn met de wereld om je heen. Een goede doorstroming bevordert de gemoedsrust en gezondheid. Het helpt je bij het overwinnen van problemen en ondersteunt je persoonlijke groei.
Veel mensen ervaren na een aantal behandelingen een stuk rust in zich zelf.

Een totale healing duurt ongeveer 45 minuten. Dit is inclusief een ontspannende voetmassage.
Tijdens de behandeling lig je heerlijk comfortabel op de massagetafel. Na afloop van de healing is er voldoende tijd om even na te praten. De kosten zijn €37,50
Alle rechten voorbehouden - copyright 2016
 Massage en Healingpraktijk De Lila Lotus
De Lely 19 1531 RE Wormer
Letstart Logo