Jubileumjaar.

In 2018 is het 30 jaar geleden dat ik begonnen ben met masseren. Wat begon met een paar interessante cursussen mondde 3 jaar later uiteindelijk uit in de 3 jarige hbo opleiding tot Biodynamisch massagetherapeut. Na mijn opleiding volgde nog meer workshops en cursussen. Het is nog steeds een geweldig vak. In die 30 jaar is er enorm veel veranderd, ik ben veranderd en de wereld om ons heen veranderd constant. Maar wat blijft is mijn passie en liefde voor dit mooie werk. Om dit met al mijn cliënten te kunnen vieren, zullen er gedurende 2018 leuke aanbiedingen zijn. Je kunt hier dan zoveel mogelijk gebruik van maken. Tot en met 6 maart sluiten we elke behandeling etc. af met een kopje koffie/cappuccino of thee en iets lekkers.
Vanaf 12 maart tot en met 20 april betaal je voor een (ontspannings) massage van 50 minuten €30 euro
Je kunt hier gedurende deze periode 1x gebruik van maken. Voor degene met een abonnement wordt de korting uiteraard verrekend.

Vanaf januari 2018 is het mogelijk om te kiezen voor een massage-abbonnement. Je kunt kiezen uit 3 verschillende abbonnementen, namelijk: Het Vip, Vip extra en Vip extra +. Op de pagina Prijslijst staat alle informatie.

Vanaf september 2017 ben ik begonnen met de opleiding Boeddhistische Psychologie. Dit is een 3 jaar durende opleiding. Als we over boeddhistische psychologie spreken, dan denken we aan Vasubandhu, die in de vierde eeuw leefde. Samen met zijn halfbroer Asanga heeft hij de basis gelegd voor een zeer moderne boeddhistische psychologie die voor ons bijzonder toegankelijk is. Zijn werk heeft een voortzetting gekregen in het Westen. Thich Nhat Hanh is een expert in dit gebied en heeft op grond van zijn inzicht over boeddhistische psychologie “Mindfulness” in het Westen neergezet. Cuong Lu is een opvolger van hem in dit vakgebied. Hij helpt ons toegang te hebben tot werken van Vasubandhu en andere psychologen in het boeddhisme en deze inzichten te kunnen toepassen op een begrijpelijke wijze.
De Boeddhistische Psychologie is ook terug te vinden in de Mindfulness trainingen die ik geef en ook de coachingssessies.
Alle rechten voorbehouden - copyright 2016
 Massage en Healingpraktijk De Lila Lotus
De Lely 19 1531 RE Wormer
Letstart Logo