Diverse massage workshops van ruim 2 uur.


Stress afvoerende massage:
Stress afvoeren kan echt! Tijdens deze workshop ga je ervaren hoe het voelt om deze massage te ondergaan en hoe het voelt om deze te geven. De beweging is langzaam en zacht. Er wordt geen gebruik gemaakt van knedingen. Alles gaat met vlakke handen. Niet alleen degene die op de tafel ligt ervaart de ontspanning, maar ook degene die deze massage geeft.

Massage voor de nek, schouders en rug:
Veel mensen hebben last van hun nek, schouders en rug. Dit is een gebied waar vaak spanning gaat zitten. Tijdens deze massage leer je een aantal grepen, zowel knedingen, strijkingen en ook fricties (de beweging wordt uitgevoerd met de vingertoppen of duimen).

Energieke massage:
Dit is een prima massage voor mensen die wat moe en futloos zijn. Na afloop van deze massage voel je letterlijk en figuurlijk de energie weer stromen in je lichaam. Je kunt er weer helemaal tegen.

De workshops zijn te reserveren voor 2 personen maar ook in groepsverband. Jullie oefenen, tijdens de massage, op elkaar. Je kunt een afspraak maken voor zowel overdag (alleen; maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag) als s'avonds (de avonden zijn beperkt) Leuk om samen met je partner te komen, met een vriend of vriendin of één van je ouders.

De kosten voor 2 personen zijn €109,- Dit is inclusief koffie/thee met iets erbij en een A4tje met de theorie van deze workshop. In totaal zijn jullie 2 en half uur bezig. Wil je de workshop afschrijven op je bedrijf dan komt er nog 21% belasting bij.
Alle rechten voorbehouden - copyright 2016
 Massage en Healingpraktijk De Lila Lotus
De Lely 19 1531 RE Wormer
Letstart Logo