MINDFULNESS IN DE ZAANSTREEK

Is Mindfulness een Hype of een levensstijl aan het worden?

Minder stress, minder piekeren, minder zorgen maken, leven in het nu, rust in je hoofd.
Wil je meer informatie over Mindfulness, dan verwijs ik je door naar mijn uitgebreide website over Mindfulness.
www.mindfulnessindezaanstreek.nl Heb je interesse of wil je meer informatie; bel, mail of vul het contactformulier in. Er zijn tegenwoordig steeds meer werkgevers die de training gedeeltelijk of zelfs geheel betalen! Voor meer informatie of opgave kun je telefonisch contact opnemen of het contactformulier invullen. Of neem een kijkje op Mindfulness in de Zaanstreek.
Als één van de eerste in Nederland geeft Mindfulness in de Zaanstreek tijdens de 8 weekse Mindfulness training ook een stukje Boeddhistische psychologie. Mindfulness vindt zijn oorsprong namelijk uit het Boeddhisme.

MINDFULNESS CURSUS VAN 5 WEKEN:
5 weken lang ga je op een ontspannen manier aan de gang met Mindfulness. Tevens zal een stukje Boeddhistische filosofie niet ontbreken.. Mindfulness komt namelijk voort uit het Boeddhisme. Je leert technieken om je hoofd erbij te houden, en minder af te dwalen en je bezighouden met zaken die op dat moment niet aan de orde zijn. Je leert dingen te zien voor wat ze zijn en ook te accepteren voor wat ze zijn. Tijdens deze 5 weken gaan we het ook hebben over het ervaren van Geluk. En indien het weer het toe laat staat er ook een wandelmeditatie gepland. Kortom een zeer gevarieerde en toegankelijke cursus.
Data's: 22 september, 6, 13, 20 en 27 oktober. Tijd: 09:30u - 11:15u.

Opgave vooraf is gewenst. Het minimum aantal deelnemers is 3 en het maximum is 5.
Locatie: Wormer, De Lely 19. Kosten €97,- Wordt de cursus door jouw werkgever betaald dan komt er nog 21% b.t.w. bij. Dit geldt ook voor z.z.p.'ers.
Alle rechten voorbehouden - copyright 2016
 Massage en Healingpraktijk De Lila Lotus
De Lely 19 1531 RE Wormer
Letstart Logo