MINDFULNESS IN DE ZAANSTREEK

Is Mindfulness een Hype of een levensstijl aan het worden?

Minder stress, minder piekeren, minder zorgen maken, leven in het nu, rust in je hoofd.
Wil je meer informatie over Mindfulness, dan verwijs ik je door naar mijn uitgebreide website over Mindfulness.
www.mindfulnessindezaanstreek.nl Heb je interesse of wil je meer informatie; bel, mail of vul het contactformulier in. Er zijn tegenwoordig steeds meer werkgevers die de training gedeeltelijk of zelfs geheel betalen! Voor meer informatie of opgave kun je telefonisch contact opnemen of het contactformulier invullen. Of neem een kijkje op Mindfulness in de Zaanstreek. Als één van de weinige in Nederland geeft Mindfulness in de Zaanstreek tijdens de 8 weekse Mindfulness training ook een stukje Boeddhistische psychologie. Mindfulness vindt zijn oorsprong namelijk uit het Boeddhisme.

8 weken lang ga je op een ontspannen manier aan de gang met Mindfulness. Tevens zal een stukje Boeddhistische filosofie niet ontbreken.. Mindfulness komt namelijk voort uit het Boeddhisme. Iedere bijeenkomst duurt ruim 2 uur. Tijdens de 8ste en laatste bijeenkomst zijn we ongeveer 4 uur bezig.
Elke bijeenkomst staat er een thema centraal. We gaan het hebben over de automatische piloot en ook over hoe het komt dat je steeds tegen dezelfde dingen(obstakels) aanloopt. Hoe het komt dat je zo vaak oordeelt over jezelf maar ook over een ander. Uiteindelijk zul je gaandeweg de training een stukje inzicht gaan ervaren in jouw situatie.
Een Mindfulness training is een waardevol kado aan jezelf.
Alle rechten voorbehouden - copyright 2016
Ma Massage en Healingpraktijk De Lila Lotus
De Lely 19 1531 RE Wormer
Letstart Logo