NIEUWS.

Meditatie avonden:
Aan de Boeddha werd ooit de vraag gesteld: “Wat heeft meditatie je opgeleverd?” Hij antwoordde: “Niets!
Maar laat ik je wel vertellen wat ik door meditatie ben kwijtgeraakt: woede, angst, depressie, onzekerheid en angst om oud te worden of dood te gaan.”
Op woensdagavond 15 januari start er weer een meditatie training in Wormer.
De training bestaat uit 8 lessen van anderhalf uur.
Neem voor meer informatie gerust contact op.

PGB: Heb jij een PGB en wil je graag zorg of begeleiding vanuit jouw PGB. Neem gerust contact met mij op. Samen kijken we naar de mogelijkheden die er voor jou zijn.

Vanaf september 2017 ben ik begonnen met de opleiding Boeddhistische Psychologie. Dit is een 3 jaar durende opleiding. Als we over boeddhistische psychologie spreken, dan denken we aan Vasubandhu, die in de vierde eeuw leefde. Samen met zijn halfbroer Asanga heeft hij de basis gelegd voor een zeer moderne boeddhistische psychologie die voor ons bijzonder toegankelijk is. Zijn werk heeft een voortzetting gekregen in het Westen. Thich Nhat Hanh is een expert in dit gebied en heeft op grond van zijn inzicht over boeddhistische psychologie “Mindfulness” in het Westen neergezet. Cuong Lu is een opvolger van hem in dit vakgebied. Hij helpt ons toegang te krijgen tot werken van Vasubandhu en andere psychologen in het boeddhisme en om deze inzichten te kunnen toepassen op een begrijpelijke wijze. De Boeddhistische Psychologie is ook terug te vinden in de Mindfulness trainingen die ik geef en ook de coachingssessies.
Alle rechten voorbehouden - copyright 2016
Ma Massage en Healingpraktijk De Lila Lotus
De Lely 19 1531 RE Wormer
Letstart Logo