NIEUWS.

Workshop over Geluk.
Voor veel mensen betekent het ervaren van Geluk iets totaal anders.
De één vindt het Geluk in een dagje weg met de kinderen, de ander is Gelukkig met de nieuwe auto en weer een ander is Gelukkig met de nieuwe baan etc. Zo zijn er heel veel verschillende Geluks ervaringen.
Maar is dat werkelijk wel Geluk? Dit ga je ontdekken in mijn workshop op 14 juli.
Geluks ervaringen zijn vaak maar tijdelijk. Soms duurt het een kwartier, soms een uur een dag of een paar dagen. Is dit werkelijk Geluk? Er zijn nog plaatsen vrij. Kosten €17,50
Locatie: Wormer of Zaandam.

Vanaf september 2017 ben ik begonnen met de opleiding Boeddhistische Psychologie. Dit is een 3 jaar durende opleiding. Als we over boeddhistische psychologie spreken, dan denken we aan Vasubandhu, die in de vierde eeuw leefde. Samen met zijn halfbroer Asanga heeft hij de basis gelegd voor een zeer moderne boeddhistische psychologie die voor ons bijzonder toegankelijk is. Zijn werk heeft een voortzetting gekregen in het Westen. Thich Nhat Hanh is een expert in dit gebied en heeft op grond van zijn inzicht over boeddhistische psychologie “Mindfulness” in het Westen neergezet. Cuong Lu is een opvolger van hem in dit vakgebied. Hij helpt ons toegang te hebben tot werken van Vasubandhu en andere psychologen in het boeddhisme en deze inzichten te kunnen toepassen op een begrijpelijke wijze. De Boeddhistische Psychologie is ook terug te vinden in de Mindfulness trainingen die ik geef en ook de coachingssessies.
Boeddhistische psychologie gebruik ik bij mijn coachingssessies, bij de mindfulness en meditatie, maar ook in het dagelijks leven.

Helaas is er op dit moment geen plaats meer voor nieuwe cliënten die komen voor een massage.
Alle rechten voorbehouden - copyright 2016
 Massage en Healingpraktijk De Lila Lotus
De Lely 19 1531 RE Wormer
Letstart Logo