NIEUWS.

RETRAITE WEEKEND VAN 12 TM 14 APRIL 2019.
Vanaf 12 tm 14 april organiseer ik een geweldig retraite weekend op basis van mindfulness. Het thema zal zijn: Rust en ontspanning. In deze vaak hectische tijd is het heerlijk om eens een aantal dagen voor jezelf te nemen. Tijdens dit weekend dompel je je onder in rust, ontspanning en niets doen. De prachtige villa waar je verblijft is een veilige plek waar je echt thuis bent. Niets moet, alles mag. Er is een vast programma en er is uiteraard ruim voldoende tijd om zelf een wandeling te maken een boek te lezen of lekker te relaxen in de jacuzzi.
Voor de inwendige mens wordt uiteraard gezorgd. De maaltijden zijn eenvoudig, gezond en worden met liefde bereid. Het enige wat jij verder nog hoeft te doen is lekker genieten van het eten en na afloop je bordje en het bestek in de vaatwasser te zetten. Gezien het karakter van de retraite gebruiken we geen alcohol.
Er zijn in de villa geen 1 persoonskamers. Je slaapt dus met z'n tweeën op een kamer, wel in aparte bedden natuurlijk. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers. Het minimum aantal is 8.

Het is geen stilte retraite maar er zullen wel momenten van stilte zijn. B.v. tijdens de maaltijden.
Wat kun je verder verwachten: Meditatie, een stukje yoga, een korte workshop leer mindful masseren en we gaan symbool tekenen, met een verrassend resultaat. En nog meer...................
De kosten voor dit all inclusieve weekend zijn €319,- p.p. Inclusief opgemaakte bedden bij aankomst.
Ben je z.z.p’er of betaald jouw werkgever de retraite, dan komt er nog 21% btw bij.
Er zijn geen 1 persoonskamers. Je slaapt dus met z'n tweeën op een kamer, wel in aparte bedden natuurlijk.

De prachtige 12 persoonsvilla, waar we het weekend te gast zijn, staat in Zeewolde, op een kleinschalig park aan de rand van een groot bos. Heb je interesse of wil je meer informatie, vul het contactformulier onderaan de pagina in of neem telefonisch contact met mij op: 06 33974545.
Er wordt aangeraden om na reservering en betaling een annuleringsverzekering af te sluiten.
Er zijn nog 8 plaatsen beschikbaar.
---------------------------------------

Vanaf september 2017 ben ik begonnen met de opleiding Boeddhistische Psychologie. Dit is een 3 jaar durende opleiding. Als we over boeddhistische psychologie spreken, dan denken we aan Vasubandhu, die in de vierde eeuw leefde. Samen met zijn halfbroer Asanga heeft hij de basis gelegd voor een zeer moderne boeddhistische psychologie die voor ons bijzonder toegankelijk is. Zijn werk heeft een voortzetting gekregen in het Westen. Thich Nhat Hanh is een expert in dit gebied en heeft op grond van zijn inzicht over boeddhistische psychologie “Mindfulness” in het Westen neergezet. Cuong Lu is een opvolger van hem in dit vakgebied. Hij helpt ons toegang te hebben tot werken van Vasubandhu en andere psychologen in het boeddhisme en deze inzichten te kunnen toepassen op een begrijpelijke wijze. De Boeddhistische Psychologie is ook terug te vinden in de Mindfulness trainingen die ik geef en ook de coachingssessies. Boeddhistische psychologie gebruik ik bij mijn coachingssessies, bij de mindfulness en meditatie, maar ook in het dagelijks leven.
Alle rechten voorbehouden - copyright 2016
 Massage en Healingpraktijk De Lila Lotus
De Lely 19 1531 RE Wormer
Letstart Logo