Stoelyoga:

Mensen hebben een beter leven als ze lichamelijk en geestelijk fit zijn. Dan zijn ze ontspannen, levenslustig en vol energie. Jammer genoeg is dat niet altijd het geval. Soms schiet de lichamelijke conditie tekort, vanwege onvoldoende beweging of een fysieke beperking. Soms hebben mensen juist te veel aan hun hoofd, wat tot spanningen leidt. En vaak is het een combinatie.
Er zijn veel manieren om aan je conditie te werken. Stoelyoga is laagdrempelig en heeft tegelijk een positief effect op lichaam en geest. Yoga maakt spieren en gewrichten soepeler, bevordert de motoriek en de concentratie, en neemt spanningen weg. Maar niet iedereen heeft de mogelijkheid om yoga op de mat te beoefenen. Voor die mensen is Stoelyoga ideaal: gewoon yoga op een stoel. Het is door iedereen te beoefenen, overal en altijd. En al zijn de bewegingen maar klein, de positieve effecten zijn groot. Dat is de kracht van Stoelyoga. (tekst website van Stoelyoga Nederland en Vlaanderen).
Stoelyoga is ook geschikt voor mensen die in een rolstoel zitten.

Op woensdagochtend 13 november(vol) en maandagochtend 25 november kan je een proefles volgen van een uur in mijn praktijk in Wormer. Er is plek voor 3 mensen.
We starten met een blok van 10 bijna wekelijkse stoelyoga lessen op woensdagochtend 4 december van
09:30u - 10:30u. Je betaalt voor dit blok €69,- Eventuele gemiste lessen kunnen niet worden ingehaald.

Omdat de lessen in mijn eigen praktijkruimte worden gegeven is er plaats voor 3 deelnemers.
In de kerstvakantie is er 2x geen les. De les van 5 februari vervalt, dit wordt dinsdagochtend 4 februari.
Na deze 10 lessen (waarschijnlijk al eerder) zul je het positieve effect gaan merken wat stoelyoga voor jouw lichaam heeft gedaan.

Mindfulness in de Zaanstreek(Praktijk de Lila Lotus) geeft wekelijkse groepslessen. Lukt het jou niet om aan de groepslessen deel te nemen kom ik ook naar jou toe. (binnen de Zaanstreek). Samen kijken we naar jouw mogelijkheden.
Alle rechten voorbehouden - copyright 2016
Ma Massage en Healingpraktijk De Lila Lotus
De Lely 19 1531 RE Wormer
Letstart Logo